Oplevelser - LOF Roskilde Greve

LOF Roskilde Greve

Viden i bevægelse

Èndagstur til Folkemødet i Allinge på Bornholm

...

Folkemødet - Danmarks politik-festival på Bornholm – finder sted hvert år i uge 24 i den nordbornholmske havneby, Allinge. Folkemødet er dermed en årlig påmindelse om, at det åbne danske demokrati er værd at værne om og påskønne.

FORMÅLET MED FOLKEMØDET
Det primære formål med Folkemødet er at styrke demokratiet og dialogen i Danmark.
Det sker ved at skabe en ny ramme om møder mellem beslutningstagerne i erhvervslivet, interesseorganisationer og politikere fra Folketinget, EU, kommuner og regioner. Og ved at give borgerne mulighed for at møde beslutningstagerne ansigt til ansigt.

 

GRATIS OG ÅBNE EVENTS
Folkemødets rygrad er de events, som de politiske partier, organisationer, virksomheder og private borgere arrangerer. Med events forstås taler, seminarer, workshops, debatter og lignende.
Der er gratis adgang til alle events og taler, der er registreret i Folkemødets program.

 

BRUG DAGEN PÅ EGEN HÅND

Vi arbejder på at holde et par arrangementer specielt for deltagerne på vores tur, men meget afhænger af den aktuelle politiske situation på tidspunktet for Folkemødet, så vi kan først annoncere disse arrangementer, når vi kommer tættere på. 

 

PRAKTISK

Der er rigtig mange mennesker på Folkemødet denne dag, derfor er det en god idé, at bestille bord til frokost i god tid, hvis man ønsker at spise på en af byens mange restauranter eller caféer.

 

Da vi skal meget tidligt afsted, kan vi desværre ikke lave morgenkaffe til jer, men I er meget velkomne til selv at medbringe, eller bestille bord på færgen. Ystad afgang 8.30 kr.

 

AFGANG
DGI-Byen: kl.: 06:00 Bussen holder langs Ingerslevsgade. Se efter LOF - Folkemøde i Vinduet - Kl. 8.30 er der afgang fra Ystad med Bornholmerfærgen, hvor der vil mulighed for at købe morgenmad  - ankomst til Allinge ca. kl: 11:00

Afgang fra Allinge kl. ca 18.30 - på hjemturen vil det være muligt at købe øl og vand hos chaufføren. Der er afgang med bornholmerfærgen kl. 20.30 og igen er der rig mulighed for at købe sig et måltid ombord, husk at bestille bord på færgen til hjemturen.

 

 

 

Praktisk information

Mødes i DGI BYEN kl. 6.00 - vær præcis, vi skal nå en færge...

 • Nummer 181503 - Èndagstur til Folkemødet i Allinge på Bornholm
 • Start 16.06.18 kl. 06:00-23:50
 • Foredragsholder Lokal Guide
 • Adresse DGI-Byen, Tietgensgade 65 (parkeringsplads), 1704 (kort)
  DGI byen, Ingerslevsgade
 • Lektioner 1,00
 • Priser
  Almen   DKK 475,00
  Efterlønsmodtager Roskilde   DKK 460,00
  Arbejdsledig Roskilde   DKK 460,00
  Pensionist Roskilde   DKK 450,00
Dato Tid Sted Foredragsholder Kort
16.06.2018 06:00-23:50 DGI-Byen Lokal Guide Kort

Foredragsholder

Lokal Guide