Information - LOF Roskilde Greve

LOF Roskilde Greve

Viden i bevægelse

Information

Velkommen til LOF Roskilde Greve
Her på hjemmesiden kan du læse om, hvad vi tilbyder netop nu. Vi anbefaler, at du holder øje med siden, da vi løbende tilbyder nye aktiviteter og muligheder. Har du eller dit netværk idéer og forslag til nye aktiviteter, hører vi gerne fra jer.

Kontor: Kildegården 5 1. th,
            4000 Roskilde

Telefon: 31 25 41 29
Telefontid mandag til fredag 10:00 - 16:00

Åbningstid:
Træffes efter aftale, send os gerne en mail eller ring, så får du hurtigt kontant med os.

Mails og ubesvarede opkald blive besvaret hurtigst muligt.
Hvis vi ikke lige svarer, så indtal en besked med navn og telefon nr. så ringer vi tilbage, eller send os en mail på roskilde@lof.dk

Kurser
Vore kursuspriser er angivet ved hvert enkelt hold. Priserne i parantes er reduceret pris for henholdsvis pensionister (P), efterlønsmodtagere/arbejdsledige (EA) -bosiddende i Roskilde kommune.       

Tilmelding og betaling
Tilmelding kan ske på flere måder:

  1. Online via hjemmesiden roskilde.lof.dk
    Få alt på plads på en nem måde. Find holdet, klik på tilmeld og følg anvisningen. Du får ved tilmeldingen kvittering og mødekort og betaler med dankort eller via netbank

  2. Telefonisk 31 25 41 29.

  3. Send os en mail
      roskilde@lof.dk  med oplysning om holdnummer, navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer.

Du opfordres til at skrive dig på venteliste, hvis et hold er fuldtegnet, da vi løbende opretter ekstra hold.

Betalingsbetingelser
Betalingsfristen fremgår af mail.

Tilmeldingen er bindende, og du er sikret din plads på holdet, når LOF har modtaget din betaling. Du vil ikke modtage yderligere information og skal blot møde op første mødegang. Såfremt du ikke overholder betalingsfristen, afmeldes du holdet/arrangementet og pladsen overgår til en anden. Ved rykker beregnes et gebyr på 50 kr. for hver rykker.

Det er muligt at flytte fra hold til hold, hvis en anden ugedag passer dig bedre. Hvis et hold er fuldtegnet eller ikke oprettes, tilbydes alternative hold eller det fulde kursusgebyr tilbagebetales, når vi kender dit kontonummer.

Tilbagebetaling

Hvis det hold, du har tilmeldt dig, alligevel ikke kommer i gang, efter at du har sendt din indbetaling, vil du få det indbetalte beløb retur, når vi kender dit kontonummer.
Framelding og tilbagebetaling af kurser kan ske indtil 14 dage før kursusstart mod et administrationsgebyr på kr. 50. Derefter er tilmeldingen bindende. Tilbagebetaling er ikke mulig for ture og oplevelser eller arrangementer med 3 mødegange eller mindre.
Ser du dig nødsaget til at fravælge undervisningen i en undervisningsperiode, kan vi ikke refundere indbetalingen, idet tilmeldingen er bindende.

Betalingsnedsættelse
Roskilde: Alle pensionister, efterlønsmodtagere og arbejdsledige med bopæl i Roskilde kommune kan få betalingsnedsættelse, som dækkes af kommunen ved deltagelse i kurser afholdt i Roskilde kommune.

Kursusmaterialer
Udgifter til kursusmaterialer afholdes af kursisterne og betales direkte til læreren. 

Undervisning på små hold (hensyntagende hold)
Små hold oprettes for deltagere, der af hensyn til det faglige udbytte, har behov for at blive undervist på små hold. Alle deltagere skal underskrive en erklæring hos læreren på holdet, hvor man bekræfter, at man har behov for hensyntagende undervisning i relation til det emne der undervises i.

Gråbrødre Skole og parkeringstilladelse 

Der kræves p-tilladelse for at parkere i Gråbrødre Skoles gård på hverdage mellem kl. 8.00-19.00 og lørdage mellem kl. 8.00-15.00. P-tilladelsen udleveres ved personligt fremmøde på kontoret i åbningstiden. Bemærk: Det er kun tilladt at parkere indenfor de markerede båse. 

Deltagere fra andre kommuner
Alle uanset bopælskommune kan deltage på samtlige hold. Kursusdeltagere fra andre kommuner end, der hvor kurset afholdes skal oplyse fuldt cpr.nr. ved tilmelding af hensyn til kommunernes indbyrdes afregning. 

Forbehold
Vi tager forbehold for fejl og mangler i det trykte materiale og på vores hjemmeside, lærerskift, kommunale lokalers standard og udstyr samt ændring af undervisningssted og forløb.

Køb af kurser og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2).

Tilmeld LOF's nyhedsbrev

Modtag LOF's nyhedsbrev ca. 4 gange årligt.

Tak, du er nu tilmeldt LOF's Nyhedsbrev

LOF kurser

    LOF Debat og Foredrag